Contact? Bel +31(0)321-316793 of mail: info@rasingsierbestrating.nl

Klantervaringen

Goed geholpen, ook met het uitzoeken van de bestrating (maatwerk om zo min mogelijk verlies te hebben). Altijd bereikbaar voor vragen en een prima advies.
G. van den Berg, april 2019
Peter, dank voor de adviezen en keuze van mogelijkheden, dat gaf mij een goed gevoel. De adviezen betreffende de bestrating hebben een oprit opgeleverd, die gezien mag worden. De hele afwikkeling is in harmonie verlopen.
Jaap Huizinga, maart 2019
Wij willen de fa. Rasing heel erg bedanken voor de uitstekende service. Zowel bij de hulp en advies bij het uitzoeken van de stenen, bij het maken van een tekening zoals onze oprit zou moeten worden, en de service bij de afwikkeling.
Gerda en Nico Dieleman, maart 2019
Heel tevreden! Goed advies, persoonlijke contact, betrokken en eerlijk! Absoluut een aanrader!
Jeroen & Anneke, maart 2019
Werkelijk fantastisch geholpen!! Heel fijn contact met de heer Rasing. Alles tot in de puntjes geregeld. Wat ons betreft een DIKKE 10
Martin & Wilma, februari 2019
Wij sluiten ons aan bij alle positieve ervaringen die hier over Peter Rasing zijn opgeschreven. Alles heel herkenbaar ! Onze tuin is voor ons een plaatje geworden en dat is niet in de laatste plaats te danken aan Peter. Hij adviseert, maar laat je ook zelf aan het werk gaan met de tekeningen op maat. Nog leuk om te doen ook! Ook de samenwerking met onze bestrater Thomas verliep zeer soepel. Kortom, zeker een aanrader!

Loes en Frans Vuik, december 2018
Vriendelijk ontvangen door de heer Rasing. In onze oriënterende fase werden we al uitgebreid geholpen. Een goede uitleg over de verschillende materialen en de eigenschappen, waarna wij een goede keus hebben kunnen maken. Met de vakkundige hulp van de heer Rasing hebben wij een mooi en uitvoerbaar tuinontwerp kunnen maken. Eerlijke prijs en heel snelle levering. Gisteren is de tuin gelegd en het resultaat is prachtig.
T.W. Abma, oktober 2018
Het is zoals altijd perfect voor elkaar!
Mark de Vries, oktober 2018
Fantastisch! Meer kan ik niet zeggen. Goed geholpen, geluisterd en juist gehandeld! Compleet volgens samengestelde planning! Vlekkeloos kon ik te werk gaan. Ga zo door!
Patrick Mulder, mei 2018
Voor de tweede keer dat wij Peter Rasing hebben ingeschakeld om mee te denken met het ontwerpen en leveren van de spullen voor onze tuinen. Wij zijn heel tevreden over: 1. tijdige levering, 2. zeer scherpe prijs, 3. mogelijkheid om thuis de juiste steen te kunnen uitzoeken, 4. uitgebreid advies op maat, 5. beschikbaarheid bij vragen (zelfs buiten openingstijden). Wij kunnen Rasing zeker aanbevelen!
Fam. Schuurman, oktober 2018
Wederom netjes en snel geholpen. Goed advies en een prijs die zelfs onder de Gamma ligt.
Frans, augustus 2018
Een dikke tien. Meedenkend over het plan van aanpak. De juiste informatie, snelle levering. Het resultaat mag er zijn Dagelijks plezier ervan. Een heel prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Renne Streekproducten, juli 2016
Peter heeft goed advies,het resultaat is verbluffend
Anoniem, juli 2016
Je doet het goed Peter! Ik kom de knipper nog eens van je huren, ik denk over een paar weken.
Jaap Lont, januari 2016
Assortiment: ruime keuze in verschillende prijsklasse. Productinformatie / voorlichting: uitgebreide uitleg over het product. Bestratingsplan: duidelijke tekening met mogelijkheid om aan te passen. Levertijd, snelheid van handelen: correcte levering na afspraak. Bereikbaarheid (telefoon – openingstijden – email) geen bemerkingen.
Bert Nijhoff, januari 2016
Gewoon een fijn bedrijf. We werden prima geïnformeerd en op alternatieven gewezen. Vriendelijk en eerlijke behandeling. Ook de levering verliep keurig. We zijn heel blij met het eindresultaat. Wat ons betreft een compliment aan Peter
Fam. F.J. Free, januari 2016
Het is goed zaken doen met Peter Rasing. Je kunt een keuze maken uit een ruim assortiment tegen redelijke prijzen. Volgens een concreet plan wordt daarna het straatwerk verricht door uitstekende en snel werkende stratenmakers. Peter denkt mee met een stratenplan en geeft goede suggesties en ideeën. De levering is volgens afspraak en ook de afhandeling verloopt uitstekend. Ben zeer tevreden over Rasing Sierbestrating en zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij kennissen.
Hans van de Gender, januari 2018
Al jaren goede service bij onze tuinwerkzaamheden. Heldere en duidelijke communicatie. Kortom; een fijn adres!
Tjeerd en Christel Douma, januari 2016
Prettig contact; goede informatie. Levering kan beter. Wat ik vaker tegenkom, dat je achteraf dingen verklaringen krijgt voor iets, waar ik liever voor de levering op specifieke risico’s gewezenwas. Hier gaat het over de droogte scheuren in de beton tegels.
Anoniem, december 2015
Rustig en goed advies, ruime keus in diverse artikelen, levertijd dik voor elkaar. Aanbevolen stratenmaker Eric was prima.
Fam. F.J. Free, december 2015
Heel mooi resultaat. Goede service, en voorlichting over het project. Kortom, wij zijn tevreden met het resultaat. Ook goede samenwerking met de stratenmakers die snel aanwezig waren om de klus te klaren.
Fam. Bierma Zeewolde, oktober 2015
Goede voorlichting en een zeer goede begeleiding van het gekozen straatwerk. Komt met kleine maar zinvolle tips over randen en kleur combinatie. Goede bereikbaarheid en zeer behulpzaam.
J. Stelt, oktober 2015
Geen opdringerigheid, gewoon weten waar het om gaat. Peter is een vakman, dit blijkt uit het feit dat er amper te veel stenen en tegels zijn besteld en dat het kleurenspel van de stenen veel mooier is dan we aanvankelijk hadden gedacht. Daarnaast alle lof voor de geadviseerde stratenmaker. Dus Peter, geef een compliment aan Alex.
Anoniem, augustus 2015
Goede voorlichting over allerlei soorten van bestrating en materialen. Vlotte bestelling,vriendelijk en fijne behandeling naar de klant. Voor iedereen aan te bevelen.
L.H. Hage, augustus 2015
We zijn zeer tevreden. Peter denkt met je mee en geeft prima adviezen. Alle materialen werden exact op de afgesproken tijd geleverd. De betrokkenheid van Peter kom je zelden bij een bedrijf tegen.
Frans en Ankie van Gennep, augustus 2015
Een hele goede en snelle service, wij komen zeker terug wanneer we weer iets nodig hebben en zullen rasing ook aanbevelen bij anderen.
van Waardenburg, augustus 2015
Bij Peter zijn we zeer vakkundig en correct geholpen. De passie straalt er aan alle kanten vanaf. Dank voor het mooie resultaat
Jan en Elly Peek, augustus 2015
Heeft bij ons alleen geadviseerd en besteld. Dat was goed en geen aanmerkingen. Zelf opgehaald en gelegd. Vond de nota nogal streng en dreigend, binnen 8 dagen betalen anders 2% kredietbeperking. Ik heb de afgelopen tijd veel nota’s gehad maar geen een zo dreigend. Komt voor de klant niet prettig over.
Anoniem, augustus 2015
Grote keuze aan straatwerk , vakkundig en prettig geholpen ,Peter is pro actief bij het helpen met de tekening en houd de levering vanaf de leverancier strak in de gaten. Fijne persoonlijke benadering ,zeker een aanrader om eens bij hem te gaan kijken.
Antoon Schutte, juli 2015
Snelle reacties op vragen en de uitwerking ervan .Prima!
Suidgeest, juli 2015
Wij zijn zeer tevreden met de adviezen van Peter. Tekening die Peter heeft gemaakt was duidelijk en voor de straatmakers duidelijk. Wij zullen Peter zeker aanraden als mensen er om vragen.
Johan en Carla, juli 2015
Wij zijn zeer tevreden over de advisering en de uitvoering door Peter Rasing , de behulpzaamheid , maar ook de snelle afwikkeling. En niet te vergeten de stratenmakers , topwerk geleverd. Kortom , we zijn zeer tevreden een echte aanrader.
Willem en Cobie Post Urk, juli 2015
Eerst kwam ik bij Peter kijken, wat voor prijsklasse tegels hij heeft. Nou, van goedkoop tot heel duur, dus voor iedereen wel wat. Ik dacht:hij komt meten en maakt een ontwerp voor mij….. Dat bleek niet helemaal waar te zijn, ik werd tot 2 keer aan toe naar huis gestuurd met huiswerk: welke tegels en hoe? Uiteindelijk heb ik nu samen met Peter een ontwerp gemaakt, dat praktisch en mooi is geworden. Als ik de tegels bij een bouwmarkt had gekocht, had het net zoveel gekost, maar had ik niet het advies gekregen wat ik nu wel heb gehad! En dat gratis en voor niks! De door hem aanbevolen stratenmaker kon al snel beginnen en heeft keurig werk afgeleverd. Ik ben zeer tevreden over zowel Peter als Eric, de stratenmaker.
Karin Mantel, juli 2015
Goed advies, prima service. Peter denkt mee maakt een tekening met twee kleuren stenen. Levering materialen perfect op tijd. En advies voor legpatroon voor onze oprit.
Henk van Roemburg, juli 2015
Rasing sierbestrating ,willen wij bedanken voor de prima service goede voorlichting van mogelijk heden en tips en vooral niets opgedrongen. Tevens willen wij ook de stratenmaker bedanken die wij ook via Rasing advies mochten inhuren het ziet er geweldig uit bedankt.
Fam. Bulder, juli 2015
Op alle aangegeven punten geven wij een cijfermatige 8. als het zich voordoet komen wij zeker terug. Groetend Cees van Diepen
Fam. van Diepen, juli 2015
Zeer goede voorlichting en advies. Prima geregeld!
Jacqueline Mol, juli 2015
Goed advies, Fantastische service door een echte specialist. Wat ons echt heeft verbaasd is de prijs. Onze aanname dat de bouwmarkt goedkoper zou zijn bleek volledig onjuist!
Gralike, juli 2015
Wij zijn zeer tevreden over de advisering en levering van de keramiektegels. Peter weet ook door wie je deze het best aan kan laten brengen. Prima!
Doro en Dick Zoeteman, mei 2015
Zeer goede voorlichting en advies. Prima geregeld!
Cor Grootjes, mei 2015
Alles prima geadviseerd en nadien geregeld. Ik ben een zeer tevreden klant.
Gralike, mei 2015
Zeer goed voorlichting en mee denken over het ontwerp. Persoonlijke inmeting wat zeer prettig is. Snelle levering. Dus zijn we heel tevreden hoe het gegaan is.
Hollander Swifterbant, mei 2015
Vakmanschap is (steen)meesterschap! Peter geeft deskundig advies, maakt graag een tekening voor je en berekent hoeveel je nodig hebt. En het klopt tot op de tegel! En als je dan advies vraagt over afwatering wordt er nog even voor drainagemateriaal gezorgd. Kortom: Ik ben stil van verbazing van het advies van Peter Rasing!
Adrie van ’t Westende, mei 2015
Rasing sierbestrating is betrokken geweest bij het opnieuw inrichten van ons terras (zowel bestrating- als verlichtingsplan). Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Wilt u het eindresultaat komen bekijken of wilt u op dit nieuwe terras uw feest vieren kijk voor de mogelijkheden op onze website of Facebookpagina!
Partycentrum de Meeuwenhoeve, mei 2015
Ook bestrating van merken die je elders niet snel aantreft. Erg plezierig contact met een man met verstand van de business. Toen de uitgekozen tegels plotseling snel geleverd moesten worden, werd alles in het werk gesteld om daaraan te voldoen (zelfs vanaf het vakantie-adres). Kortom, wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
Theo Stangenberger, april 2015
We zijn zeer tevreden hij heeft ons goed advies gegeven over het leggen van onze terrassen en rondom ons huis. En het eindresultaat mag er zijn. Nogmaals bedankt.
Jan, april 2015
Zeer correct, goede uitleg, plezierig en komt zijn afspraken na.
van der Stelt, april 2015
Uitstekende service!
Rienk Visser, april 2015
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van de bestrating in onze
overkapping vriendelijk en serieus advies gekregen van Peter,onze vorige sierbestrating kwam ook bij Peter Rasing vandaan.
-, januari 2015
Steengoed Rasing” staat er, èn terecht! Kwaliteit, service en persoonlijk advies voor maat- en vakwerk.
Fam. Rutten, januari 2015
Ik heb vanwege uitbreiding terras een bestelling geplaatst en deze werd bij Rasing opgeslagen. Vanwege meerdere werkzaamheden is het gelukt om 1 dag van te voren de stenen thuis geleverd te krijgen. Grandioze service. Ik verwijs mensen die iets willen gaan doen met stenen naar dit bedrijf.
C.J. Lisseveld, januari 2015

Laat uw ervaring achter

Uw naam(verplicht)

Uw ervaring(verplicht)

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...