First
Vul hier uw beoordeling in

Een dikke tien. Meedenkend over het plan van aanpak. De juiste informatie, snelle levering. Het resultaat mag er zijn Dagelijks plezier ervan. Een heel prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Renne Streekproducten
Juli 2016

Peter heeft goed advies,het resultaat is verbluffend

Anoniem
Juli 2016

Je doet het goed Peter! ik kom de knipper nog eens van je huren, ik denk over een paar weken. Doe de groeten ook van Goke aan Gerda.

Jaap Lont
Januari 2016

Gewoon een fijn bedrijf. We werden prima geïnformeerd en op alternatieven gewezen. Vriendelijk en eerlijke behandeling. Ook de levering verliep keurig. We zijn heel blij met het eindresultaat. Wat ons betreft een compliment aan Peter

Fam. F.J. Free
Januari 2016

Assortiment: ruime keuze in verschillende prijsklasse. Productinformatie / voorlichting: uitgebreide uitleg over het product. Bestratingsplan: duidelijke tekening met mogelijkheid om aan te passen. Levertijd, snelheid van handelen: correcte levering na afspraak. Bereikbaarheid (telefoon – openingstijden – email) geen bemerkingen.
Nakomen afspraken: prima. Klantvriendelijkheid: gecreëerd onmiddellijk een vertrouwd gevoel. Eventuele aandachts- / verbeterpunten: geen bemerkingen. Zeer tevreden.

Bert Nijhoff
Januari 2016

Al jaren goede service bij onze tuinwerkzaamheden. Heldere en duidelijke communicatie. Kortom; een fijn adres!

Tjeerd en Christel Douma
Januari 2016

Het is goed zaken doen met Peter Rasing. Je kunt een keuze maken uit een ruim assortiment tegen redelijke prijzen. Volgens een concreet plan wordt daarna het straatwerk verricht door uitstekende en snel werkende stratenmakers. Peter denkt mee met een stratenplan en geeft goede suggesties en ideeën. De levering is volgens afspraak en ook de afhandeling verloopt uitstekend. Ben zeer tevreden over Rasing Sierbestrating en zal dit bedrijf zeker
aanbevelen bij kennissen.

Hans van de Gender
Januari 2016

Prettig contact; goede informatie. Levering kan beter. Wat ik vaker tegenkom, dat je achteraf dingen verklaringen krijgt voor iets, waar ik liever voor de levering op specifieke risico’s gewezenwas. Hier gaat het over de droogte scheuren in de beton tegels.

Anoniem
December 2015

Rustig en goed advies, ruime keus in diverse artikelen, levertijd dik voor elkaar. Aanbevolen stratenmaker Eric was prima.

F. Hart / Dronten
Oktober 2015

Heel mooi resultaat. Goede service, en voorlichting over het project. Kortom, wij zijn
tevreden met het resultaat. Ook goede samenwerking met de stratenmakers die snel aanwezig waren om de klus te klaren.

Fam. Bierma Zeewolde
Oktober 2015

goede voorlichting en een zeer goede begeleiding van het gekozen straatwerk. Komt met kleine maar zinvolle tips over randen en kleur combinatie. Goede bereikbaarheid en zeer behulpzaam.

J. Stelt
Oktober 2015

Uitstekende advisering. Geen opdringerigheid, gewoon weten waar het om
gaat. Peter is een vakman, dit blijkt uit het feit dat er amper te veel stenen en tegels zijn besteld en dat het kleurenspel van de stenen veel mooier is dan we aanvankelijk hadden gedacht. Daarnaast alle lof voor de geadviseerde stratenmaker. Dus Peter, geef een compliment aan Alex.

Fam. Bierma Zeewolde
Augustus 2015

Goede voorlichting over allerlei soorten van bestrating en materialen.
Vlotte bestelling,vriendelijk en fijne behandeling naar de klant. Voor iedereen aan te bevelen.

L.H. Hage
Augustus 2015

We zijn zeer tevreden. Peter denkt met je mee en geeft prima adviezen. Alle materialen werden exact op de afgesproken tijd geleverd. De betrokkenheid van Peter kom je zelden bij een bedrijf tegen.

Frans en Ankie van Gennep
Augustus 2015

Een hele goede en snelle service, wij komen zeker terug wanneer we
weer iets nodig hebben en zullen rasing ook aanbevelen bij anderen.

van Waardenburg
Augustus 2015

Bij Peter zijn we zeer vakkundig en correct geholpen. De passie straalt er aan alle kanten vanaf. Dank voor het mooie resultaat

Jan en Elly Peek
Augustus 2015

Heeft bij ons alleen geadviseerd en besteld. Dat was goed en geen
aanmerkingen. Zelf opgehaald en gelegd. Vond de nota nogal streng en dreigend, binnen 8 dagen betalen anders 2% kredietbeperking. Ik heb de afgelopen tijd veel nota’s gehad maar geen een zo dreigend. Komt voor de klant niet prettig over.

Anoniem
Augustus 2015

grote keuze aan straatwerk , vakkundig en prettig geholpen ,Peter is
pro actief bij het helpen met de tekening en houd de levering vanaf de leverancier strak in de gaten. Fijne persoonlijke benadering ,zeker een aanrader om eens bij hem te gaan kijken.

Antoon Schutte
Juli 2015

Snelle reacties op vragen en de uitwerking ervan .Prima!

Suidgeest
Juli 2015

Wij zijn zeer tevreden met de adviezen van Peter. Tekening die Peter heeft gemaakt was duidelijk en voor de straatmakers duidelijk. Wij zullen Peter zeker aanraden als mensen er om vragen.

Johan en Carla
Juli 2015

Wij zijn zeer tevreden over de advisering en de uitvoering door Peter
Rasing , de behulpzaamheid , maar ook de snelle afwikkeling. En niet te vergeten de stratenmakers , topwerk geleverd. Kortom , we zijn zeer tevreden een echte aanrader.

Willem en Cobie Post Urk
Juli 2015

Goed advies, prima service. Peter denkt mee maakt een tekening met
twee kleuren stenen. Levering materialen perfect op tijd. En advies voor legpatroon voor onze oprit.

Henk van Roemburg
Juli 2015

Rasing sierbestrating ,willen wij bedanken voor de prima service goede voorlichting van mogelijk heden en tips en vooral niets opgedrongen. Tevens willen wij ook de stratenmaker bedanken die wij ook via Rasing advies mochten inhuren het ziet er geweldig uit bedankt.

Fam Bulder
Juli 2015

Op alle aangegeven punten geven wij een cijfermatige 8. als het zich voordoet komen wij zeker terug. Groetend Cees van Diepen

fam van Diepen
Juli 2015

Eerst kwam ik bij Peter kijken, wat voor prijsklasse tegels hij heeft. Nou, van goedkoop tot heel duur, dus voor iedereen wel wat. Ik dacht:hij komt meten en maakt een ontwerp voor mij….. Dat bleek niet helemaal waar te zijn, ik werd tot 2 keer aan toe naar huis gestuurd
met huiswerk: welke tegels en hoe? Uiteindelijk heb ik nu samen met Peter een ontwerp gemaakt, dat praktisch en mooi is geworden. Als ik de tegels bij een bouwmarkt had gekocht, had het net zoveel gekost, maar had ik niet het advies gekregen wat ik nu wel heb gehad! En dat gratis en voor niks! De door hem aanbevolen stratenmaker kon al snel beginnen en heeft keurig werk afgeleverd. Ik ben zeer tevreden over zowel Peter als Eric, de stratenmaker.

Karin Mantel
Juli 2015

Zeer goede voorlichting en advies. Prima geregeld!

Jacqueline mol
Juli 2015

Goed advies, Fantastische service door een echte specialist. Wat ons echt heeft verbaasd is de prijs. Onze aanname dat de bouwmarkt goedkoper zou zijn bleek volledig onjuist!

Gralike - Dronten
Juli 2015

Wij zijn zeer tevreden over de advisering en levering van de keramiektegels. Peter weet ook door wie je deze het best aan kan laten brengen. Prima!

Doro en Dick Zoeteman
Mei 2015

Alles prima geadviseerd en nadien geregeld. Ik ben een zeer tevreden klant.

Cor Grootjes
Mei 2015

Zeer goed voorlichting en mee denken over het ontwerp. Persoonlijke inmeting wat zeer prettig is. Snelle levering. Dus zijn we heel tevreden hoe het gegaan is.

Hollander Swifterbant
Mei 2015

Hulp kwaliteit en medenkendheid zijn uitmuntend. Een nadeel vind ik er weinig voorraad aanwezig is.

Gert-jan v Woerden
Mei 2015

Vakmanschap is (steen)meesterschap! Peter geeft deskundig advies, maakt graag een tekening voor je en berekent hoeveel je nodig hebt. En het klopt tot op de tegel! En als je dan advies vraagt over afwatering wordt er nog even voor drainagemateriaal gezorgd. Kortom: Ik ben stil van verbazing van het advies van Peter Rasing!

Adrie van 't Westende
Mei 2015

Rasing sierbestrating is betrokken geweest bij het opnieuw inrichten van ons terras (zowel bestrating- als verlichtingsplan). Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Wilt u het eindresultaat komen bekijken of wilt u op dit nieuwe terras uw feest vieren kijk voor de mogelijkheden op onze website of Facebookpagina!

Partycentrum de Meeuwenhoeve
Mei 2015

Ook bestrating van merken die je elders niet snel aantreft. Erg plezierig contact met een man met verstand van de business. Toen de uitgekozen tegels plotseling snel geleverd moesten worden, werd alles in het werk gesteld om daaraan te voldoen (zelfs vanaf het vakantie-adres). Kortom, wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.

Theo Stangenberger
April 2015

We zijn zeer tevreden hij heeft ons goed advies gegeven over het leggen van onze terrassen en rondom ons huis. En het eindresultaat mag er zijn. Nogmaals bedankt.

Jan
April 2015

Zeer correct, goede uitleg, plezierig en komt zijn afspraken na.

Van der Stelt
April 2015

Uitstekende service!

Rienk Visser
April 2015

wij zijn bijzonder tevreden over de persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid van uw kant

H. Jonkman
April 2015

Wij zijn heel te vrede. Nogmaals bedankt voor de service en nog een goed jaar.

Jan
Januari 2015

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van de bestrating in onze
overkapping vriendelijk en serieus advies gekregen van Peter,onze vorige sierbestrating kwam ook bij Peter Rasing vandaan.

-
Januari 2015

“Steengoed Rasing” staat er, èn terecht! Kwaliteit, service en persoonlijk advies voor maat- en vakwerk.

fam. Rutten
Januari 2015

Ik heb vanwege uitbreiding terras een bestelling geplaatst en deze werd bij Rasing opgeslagen. Vanwege meerdere werkzaamheden is het gelukt om 1 dag van te voren de stenen thuis geleverd te krijgen. Grandiose service. Ik verwijs mensen die iets willen gaan doen met
stenen naar dit bedrijf.

C.J. Lisseveld
Januari 2015

Zeer tevreden over bestelling van de stenen, duidelijk advies, snelle levering en erg klant gericht een zeer goede service.

Rogier
Januari 2015

Wij zijn dik tevreden. Prima organisatie.

P.C. van der Linden
Januari 2015

Ben zeer tevreden over mijn nieuwe terras, en de manier waarop U mij hebt geholpen er wat moois van te maken.

mevr. BMH Scholten
Januari 2015

Wij zijn zeer tevreden over de behandeling die we van u kregen. We zijn er zeer blij mee.

Frits & Melanie de Haas
December 2014

Nadat wij bij Peter geweest waren om tegels uit te zoeken voor onze achtertuin, heeft hij een tekening gemaakt,zodat wij meer inzicht kregen hoe het eruit kwam te zien.Hierin geeft hij goed en duidelijk advies,en berekent hij perfect de juiste hoeveelheden.Ook de levering was keurig op tijd.Het eindresultaat is prachtig geworden,we zijn er erg blij mee! Iedereen aan te bevelen!

Peter en Marian Sonnemans
Oktober 2014

Via onze stratenmaker bij Rasing Sierbestrating terecht gekomen. Wat hebben we daarmee geboft! We werden hartelijke ontvangen door meneer Rasing, die duidelijk verstand van zaken heeft. Even onze tuin opmeten en een tekening maken, geen probleem! Dit werd hoogstpersoonlijk gedaan. En dit alles
binnen een dag kunnen regelen. Wij weten zeker, zonder Rasing Sierbestrating was onze tuin niet zo mooi geworden. Bedankt!

Fam Groot
September 2014

Prima zaken gedaan! Goede adviezen gekregen.

Schat
September 2014

Al 3 keer eerder hadden wij goede ervaringen met Peter,dus gingen we ook deze keer weer naar hem toe. Daar aangekomen hadden wij onze plannen al klaar. Al pratende kwamen er toch nog wat wijzigingen,waar wij achteraf zeer blij mee zijn.
Kortom,Rasing Sierbestrating is een deskundig, eerlijk , en vertrouwd adres.

Cor Peek
September 2014

Dag mijnheer Rasing, Qualiteit, service enz. was prima, alleen kwamen wij 2 tegels te kort, maar die konden nog keurig uit de restanten worden gehaald, alleen wij
moeten die twee tegels nog wel betalen, dus komt dat binnenkort, wanneer wij in West zijn!!

Jacob van Eik Law Second House
September 2014

Wij hebben in het voorjaar van 2014 onze oprit gedeeltelijk opnieuw ingericht en volledig voorzien van nieuwe bestrating. Peter heeft ons steeds van goede informatie en adviezen voorzien. Hij komt zelfs thuis bij je om de levering van de stenen te controleren. Ook zijn rol als bemiddelaar bij zeer goede stratenmakers is fantastisch. Rasing zorgt voor een stuk ontzorging. Je kunt alles aan hem overlaten. We zijn zeer tevreden over het resultaat, boven verwachting! We hadden graag een foto toegevoegd hoe het nu geworden is, deze is echter wel bij Peter aanwezig in de zaak.

Harry en Ineke Dubelaar
Augustus 2014

Bij Peter wezen kijken/inventariseren wat er is, Daarna heeft Peter thuis de boel gemeten en een indicatie en advies gegeven. Even later alles besteld, en alles conform geleverd gekregen. Toen alles lag kwam hij nog even gluren voor het resultaat. Top service!

Bert Herweijer
Augustus 2014

Wij hebben dit voorjaar een nieuw terras laten aanleggen. Peter was erg betrokken bij de keuze van de tegels en de afwerking. Het is prachtig geworden.

Niekus
Augustus 2014

We hebben dit voorjaar een nieuw terras gekregen, bij Peter de tegels gekocht en al wat er verder bij hoort. Een geweldige service en een grote collectie tegels de mooiste die we konden vinden. Wat ook fijn was er zijn in verschillende prijsklasse mooie tegels te koop. Wil je ze niet zelf leggen Peter heeft ook verschillende goede straatleggers die het vakkundig leggen. We zijn erg tevreden met ons terras en al leuke reacties gehoord

Willem en Ida Groenendal
Juli 2014

Van zand tot klant prima service: Persoonlijke aandacht en advies, inmeten, navragen en afspraak is afspraak heeft op ons hele goede en professionele indruk achtergelaten

Rob en Diona Stuurop
Juli 2014

Zeer goede service

-
Juli 2014

Uitstekend zoals altijd.

Iwan Oosterveld
Juli 2014

Wij zijn erg tevreden met de eindresultaat! Van A tot Z alles prima geregeld. Bedankt Peter voor de goede service!

Abdoel
Juli 2014

Snelle levering ,goede service,goed advies Praat veel maar geen onzin

Fam. Heijboer
Juli 2014

Mooie bestrating en uitstekend gelegd. We zijn er erg blij mee!

A.F. Ipema
Juli 2014

Uitstekend adres voor het verfraaien van de bestrating rond het huis door middel van bestrating.

-
Juli 2014

Vanaf ontwerpfase tot en met levering bijzonder goed meegedacht. Prima advisering bij het maken van productkeuze, leveren van monsters en bij het maken van een bestratingsplan, waarbij ook goed gelet wordt op een juiste prijs/kwaliteit -verhouding. Snelle en correcte levering van de juiste hoeveelheid stenen. Een ervaring welke wij overigens al vele jaren hebben.

Fam. Overgoor
Juli 2014

Ruim assortiment. Goed te woord gestaan. Deskundig advies. Tijdige levering.

Jacq en Ad Los
Juli 2014

Prima vakwerk, wij waren zeer tevreden

Tukker
Juli 2014

Prima service en nazorg.

-
Juli 2014

wederom goed begeleid en met goede adviezen ons geholpen

Gerrit en Paula
Juli 2014

Het kunstgras is prima gelegd door de persoon die de firma Rasing heeft aanbevolen en verzorgd.

Loos
Juli 2014

Helemaal top alles netjes op tijd geleverd. Goede service en advies. Wij zijn zeer te vreden. Vr gr fam verhoof

fam. Verhoof
Juli 2014

Zeer goede service. Heeft me goed geholpen met het uitkiezen van kleuren en modellen. Verkeerde levering van 1 klein pallet is goed hersteld.

Laurens van de Werfhorst
Juli 2014

Prima vakwerk, zijn zeer tevreden!

Ann en Ferry
Juli 2014

Perfecte service!
- Tuin opgemeten en getekend op schaal.
- Adviezen mbt de belijning in de tuin.
- Meedenken in de keuze van de steen soorten.
- Denken vanuit de klant en niet in eigen belang.
- Advies geven in de te kiezen stratenmaker.
- Even komen gluren hoe het eindresultaat is geworden! Met andere woorden top! Dankje Peter Rasing

Bert Herweijer
Juli 2014

Goed geholpen en meegedacht! Tuin top aangelegd met hulp van de door Rasing geadviseerde stratenmakers en wij en de kids zijn er helemaal gelukkig mee! Dikke aanrader!

Fam Schutte
Juni 2014

Door Rasing Sierbestrating worden wij bijzonder goed geholpen. Ze komen na wat er is afgesproken. Een fijn bedrijf voor uw bestrating advies.

Familie Wichers
Juni 2014

De uitstraling van het bedrijf en vooral de adviezen van Peter en de samenwerking met de uitvoerders is voor ons tot volle tevredenheid, en raad dit bedrijf iedereen aan.

fam. P. van Vliet
Juni 2014

Rasing Sierbestrating is een professioneel bedrijf die goed advies geeft en luistert naar de ideeën van de klant. Aflevertijd is keurig op tijd en het materiaal wordt netjes afgeleverd. Peter heeft hart voor de zaak en zijn vak. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

fam. Amin
Juni 2014

Hr Rasing Sierbestrating Hartelijk dank voor het persoonlijk en rustig advies U ons gaf. Ook veel dank aan de stratemakers. Deze waren zeer goed met het leggen van bestrating in wildverband. Correct en zeer netjes.

fam. Trompetter
Juni 2014

Altijd staat het belang van de klant voorop! Peter adviseert niet alleen over de kwaliteit, maar ook over prijs! Werkt met een grote mate van vertrouwen. Zijn innemende persoonlijkheid zorgt voor een hoge gunfactor. Waarom zou ik dan naar een ander gaan? Al is het voor 1 klinker, ik ga naar Rasing!

Ruud van Kampen
Juni 2014

Voor de tweede keer weer goed geslaagd bij Peter Rasing. Hij brengt je op ideeen en neemt alle tijd voor je. Super! Levering stenen was ook prima in orde!

Fam. v.d. Meer
Juni 2014

Assortiment : uitgebreid; Bereikbaarheid : niets dan lof; Uitstraling : heel goed; Nakomen afspraken : in orde; Productinfo : prima; Klantvriendelijkheid : als vanouds. Uitwerking : klasse; Levertijd : voortvarend; Realisatie : pluim vakmanschap de heer Janmaat

Familie ten Barge
Juni 2014

Peter is geen verkoper maar een adviseur. Dat is ook zo prettig, geen moment heb je het idee dat het om de transactie gaat. Peter geeft persoonlijk advies en houdt rekening met de wensen en het budget. Dat hij dan wat duurder is maakt niet meer uit, het advies én de service is die meerprijs meer dan waard!

Ook zijn veel soorten stenen in de showtuin te bewonderen, noodzakelijk voor een goede keuze, maar niet meer vanzelfsprekend. Kortom, ga zo door Peter!

René de Graaf
Juni 2014

Na een goed en deskundig advies van Peter Rasing is onze tuin eindelijk zoals wij hem in gedachten hadden. We zijn heel erg blij met het eind resultaat. Zeker een aanbeveler.

fam. Stoevelaar
April 2014

Rasing Sierbestrating is een aanrader voor iedereen die advies nodig heeft op tuingebied en iets moois wil maken van zijn tuin. De persoonlijke benadering is uniek! Snelle levering en meedenken.
Binnenkort voor de 2de fase van mijn tuin en ik weet dat ik weer bij Rasing uitkom.

Louise
Maart 2014

Zoals velen hier al hebben aangegeven krij je bij Rasing Sierbestrating persoonlijk advies en staat men altijd voor je klaar. Dit soort bedrijven laten zien dat persoonlijke service en kennis nog altijd beter is dan maar het goedkoopste product online te kopen.

Familie Broekhof-Op de Hoek
Januari 2014

Al jaren kom ik bij Peter Rasing. En ook nu pasgeleden dat ik de tuin heb gerenoveerd heb ik mij laten adviseren door Peter en dat is een groot succes geworden. Niets was hem te veel en hij denkt met je mee. Ook de geadviseerde stratenmakers en hovenier waren zeer prettig en netjes. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe tuin en zou Peter Rasing ten alle tijden aanbevelen, beter kan niet!!!

Sonja Eichler
Januari 2014

Peter Rasing, super hoe je ons geholpen heb en een geweldig advies wat je aan ons gaf. Wat steek je veel tijd in je klanten en wat kom je met goede oplossingen. Ga zo door in 2014 , we prijzen je aan in onze kennisen kring. TOP BEDRIJF!!

Rene en Jack de Vries
Januari 2014

Peter, ik zou niet weten wat je zou moeten veranderen/verbeteren. Ga zo door in 2014. Ook Erik de stratenmaker is een fantastische knul. Ruimt zelfs de rommel netjes op. Wij zijn erg blij met onze tuinrenoivatie. Tot een volgende keer. Goede jaarwisseling.

jenny/gert van gelder
Januari 2014

Peter Rasing heeft ons uitstekend en met veel geduld, geadviseerd en behoed voor een foute keuze. Zijn ontwerp was mooi en heeft onze tuin werkelijk ‘af’ gemaakt. De levering was compleet en op tijd en ook de nazorg was prima (brekerzand, split en vervanging van gebroken opsluitbanden). Bedankt!

Nick & Joke de Bruin
Januari 2014

Altijd een prima en prettige begeleiding vanaf het eerste gesprek tot en met de levering. Peter heeft erg veel kennis van zaken en Rasing Sierbestrating was daarom ook wederom het adres voor de bestrating om dit huis.

Familie Mol
Januari 2014

T.a.v. bestrating hospice goed advies n.a.v. plan studenten o.l.v Heide mij ned. Hun plannen (erg mooi) prima in financieel perspectief geplaatst. Levering steeds tijdig in goed overleg. Ongevraagde controle zeer gewaardeerd. Goede doelen korting zeer positief ontvangen. Gesprekken altijd plezierig.Een zeer Drontens- waardige ondernemer.

G.Popkema (secr. hospice dronten)
Januari 2014

Prima advies , mooi ontwerp en prima ingemeten en goed gelegd door een hele goede straatmaker.

Henk en Hennie Knol
Januari 2014

Goed advies en vlotte levering. Alles klopte. Dit was al de derde levering door Rasing. We zijn nog steeds tevreden.

Henk Jansen
Januari 2014

deskundig advies, correcte levering en Peter zelf is een vriendelijke en betrouwbare man

Eleonore Batenburg
Januari 2014

Goed advies voor bestratingsplan onder onze tuinoverkapping. Prettige service: tegel die we tekort kwamen werd persoonlijk nageleverd.

Kees Meewisse
Januari 2014

Geeft goede adviezen over producten die je niet eens bij Rasing hebt gekocht. Veel extra service. Zeer tevreden.

Miranda van Veenen
Januari 2014

Zeer tevreden over advies en levering! Prima!

Jeannette Snippe
Januari 2014

goed advies ,mooi ontwerp en prima ingemeten. Neemt de tijd voor je , materiaal keurig op tijd en compleet geleverd. het aanbevelen waard!.

Antoon Schutte
Januari 2014

Peter ik zou echt niet weten wat je moet verbeteren. Je bent een toffe kerel. Ik wens je goede feestdagen en een voorspoedig, gelukkig,en een plezierig 2014. vr gr H.Ruitenberg

H.Ruitenberg
Januari 2014

Rasing Sierbestrating is een bedrijf met hart voor de zaak. Goed advies ook op het gebied van verlichting.Wij zijn er nog iedere dag zeer te vreden over. Nooit opgedrongen,probeer maar hoe het staat. Dat is erg fijn.

Dick Hetsen
December 2013

Zeer vriendelijk, deskundig en snel geholpen. Er wordt meegedacht met je eigen ideeen, zodat er een plusontwerp ontstaat. De door ons gecontracteerde stratenmaker was een ramp, maar Rasing helpt zoveel als mogelijk om fouten te herstellen. Hulde! Rasing is zeker aan te bevelen als ontwerper en leverancier.

Marjan/Wim Smit
December 2013

Prima advies veel tijd voor uitgetrokken. Geen druk op snel wat verkopen. Afleveren goed verlopen. De geadviseerde stratenmaker was snel en schoon. Ruimde de rotzooi op.

Theo van Ophem
December 2013

Rasing Sierbestrating is een bijzonder bedrijf. Persoonlijk advies en kwaliteit! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe tuin. Een echte aanrader dus.

Familie van den Brink
December 2013
First
Vul hier uw beoordeling in