Voorjaar 2019

Het voorjaar is aangebroken en iedereen heeft weer zin om lekker buiten in en van zijn/haar tuin te gaan genieten. Rasing Sierbestrating is klaar voor het nieuwe tuinseizoen: de showpaden zijn voorzien van nieuwe monsters en ook nagenoeg alle presentatierekken zijn met nieuwe monstermaterialen gevuld.
Er wordt de laatste jaren steeds meer geld voor aankoop van bestrating uitgetrokken, er worden echter ook steeds hogere eisen aan de kwaliteit van het materiaal gesteld o.a. kleurbehoud, minder snel groen worden en krasbestendigheid. Rasing Sierbestrating richt zich met name op de kwalitatief betere bestratingsmaterialen en heeft dan ook volop keuze uit bestrating die aan al deze eerder genoemde eisen voldoet o.a. de Geoceramica. Deze tegels bestaan uit een combinatie van een 1 cm dikke keramische tegel die verlijmd is op een sterke 3 cm dikke Stabikorn onderlaag. De tegels kunnen op elke goed geprepareerde ondergrond worden toegepast. In de keramische tegels zijn er voor komend tuinseizoen enkele nieuwe formaten en veel nieuwe kleuren op de markt bij gekomen.
Om straks tijdens de lange zomeravonden lang en gezellig in de tuin te kunnen vertoeven is ook de collectie lichtarmaturen van het 12 Volts verlichtingsysteem van In-Lite tuinverlichting aanzienlijk uitgebreid. Een heel eenvoudig verlichtingssysteem dat door iedere particulier heel eenvoudig zelf is aan te leggen en er voor zorgt dat u zowel zomers als gedurende de wintermaanden veel meer van uw buitenomgeving kunt genieten.

Rasing Sierbestrating is 6 dagen per week geopend, ’s avonds alleen op afspraak
Wij zijn klaar voor een prachtig tuinseizoen, u ook?