Herstraten of nieuwe bestrating uitzoeken?

Als uw oude bestrating niet meer schoon te krijgen en/of helemaal of gedeeltelijk verzakt is, is het de kortste klap om alle bestrating er uit te halen, af te voeren en vervangen door nieuwe stenen. Bij aankoop van nieuwe bestrating heeft u ineens heel veel keuzemogelijkheden: een geschikter type bestrating, een ander formaat, een nieuwe kleur of combinatie van kleuren en/of formaten, een ander legpatroon, vergroten of veranderen van oprit of terras, kortom je kunt alle kanten op! Kiest je voor herbestraten heb je (bijna) geen extra kosten voor aanschaf van materiaal, daar staat tegenover dat herstraten vaak (veel) duurder is dan het aanbrengen van nieuwe bestrating, daarnaast kijk je natuurlijk ook weer 10 tot 15 jaar tegen dezelfde (lelijke) stenen aan.