Herfst – Winter

Iedereen heeft dit jaar kunnen genieten van een ongekend lange maar wel droge zomer met heel veel zonuren! De herfst en winter doen nu hun intrede en volgt er een periode van lange en vochtige avonden/nachten en overdag weinig of geen zon. Deze omstandigheden in combinatie met de rijkelijk gevallen boombladeren doen in de winterperiode een aanslag op uw bestrating: schaduwrijke plekken worden groen van de algaanslag en de sappen uit de boombladeren vreten in op uw mooie sierbestrating en laten lelijke vlekken achter. Voorkom deze narigheid door regelmatig alle bladafval van de bestrating te verwijderen en de bestrating zo schoon mogelijk de winter in te laten gaan. Om tijdens de winterperiode toch volop van uw tuin te kunnen genieten kunt u bij Rasing ook terecht voor 12-Volts In-Lite LED tuinverlichting. In-Lite is een hoogwaardige 12V zwakstroom tuinverlichting die door iedereen probleemloos zelf is aan te leggen. Een zeer laag stroomverbruik en een hoge lichtopbrengst, met de diverse armaturen en spots zijn bomen, schuttingen etc. heel mooi uit te lichten en zorgen voor nog meer sfeer en veiligheid in uw tuin.