Voorjaar 2018!

Het voorjaar is aangebroken en iedereen heeft weer zin om lekker buiten van de tuin te genieten. Rasing Sierbestrating is klaar voor het nieuwe tuinseizoen, de showtuin is aangevuld met de nieuwste collectie van overwegend de betere merken sierbestrating. Er wordt tegenwoordig steeds meer tijd en geld aan tuinen gespendeerd  maar ook hogere eisen aan de kwaliteit gesteld: kleurbehoud, niet snel groen worden en krasbestendigheid. Bij Rasing Sierbestrating is volop keuze uit tegels die aan deze voorwaarden voldoen o.a. de GeoCeramica. Een combinatie van een keramische tegel die verlijmd is op een sterke Stabikorn onderlaag. De tegels zijn 4 cm dik en kunnen op elke ondergrond worden toegepast. Om zowel zomers als ook tijdens de winterperiode  nog meer van uw tuin te kunnen genieten kunt u bij Rasing ook terecht voor 12-Volts In-Lite tuinverlichting.